ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

Παραμονή - Δωμάτιο

Τα δωμάτια του Ιατρικού Ψυχικού διακρίνονται σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα. Όλα τα δωμάτια, ανεξαρτήτως κατηγορίας, χαρακτηρίζονται για την άνεση, την καθαριότητα και το ζεστό τους περιβάλλον, ενώ όλα τα δωμάτια διαθέτουν δική τους τουαλέτα.

Η κλινική δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια προσωπικών αντικειμένων.

Οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τηρούνται με μεγάλη αυστηρότητα στους χώρους της κλινικής. Για το σκοπό αυτό ειδικό συνεργείο επισκέπτεται τακτικότατα το δωμάτιό σας.

Για λόγους υγιεινής και δική σας ασφάλεια, οι επισκέπτες σας δεν πρέπει να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του δωματίου σας, αλλά τις τουαλέτες που υπάρχουν για το κοινό στο ισόγειο.

Δείξτε σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε το θάλαμο. Αποφεύγετε την ταυτόχρονη παραμονή στο δωμάτιο άνω των δύο επισκεπτών ανά νοσηλευόμενο.


Ώρες γευμάτων

Πρωινό: 07:30 π.μ., Δεκατιανό: 10:00 π.μ., Γεύμα: 13:00 μ.μ., Δείπνο: 18:00 μ.μ.

* Η δυνατότητα καθημερινής επιλογής του μενού σας δίδεται για το Γεύμα και το Δείπνο. * Η σίτιση στην Κλινική χαρακτηρίζεται για την ποιότητα, την καθαριότητα και την ειδική φροντίδα στην παρασκευή. Παρακαλείστε, για τη δική σας προστασία, να αποφεύγετε την κατανάλωση τροφίμων εκτός Κλινικής κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε όλο το προσωπικό της Κλινικής είναι διαρκώς στο πλευρό σας.

Η είσοδος μικροπωλητών ή οποιουδήποτε δεν έχει σχέση με τα δωμάτια νοσηλείας απαγορεύεται αυστηρά. Αν σας ενοχλήσει κάποιος, παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας άμεσα.


Παραμονή Διανυκτέρευση Συνοδών - Αποκλειστική Νοσοκόμα

Η διανυκτέρευση ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ επιτρέπεται, στις περιπτώσεις που η βαρύτητα της κατάστασης του ασθενούς το επιβάλλει. Η χρήση «αποκλειστικής νοσοκόμας» δεν κρίνεται απαραίτητη από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία, η οποία διασφαλίζει την 24ωρη παρακολούθηση του ασθενή. Εφόσον όμως ο ασθενής το επιθυμεί, υπάρχει αυτή η δυνατότητα μετά από συνεννόηση με την Προϊσταμένη του Ορόφου. Η αμοιβή καθορίζεται από το νόμο.


Επισκεπτήριο

• Στους Νοσηλευτικούς Ορόφους, οι ώρες επισκέψεων είναι: 10:30 – 13:00 & 18:00 – 20:30.

• Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οι ώρες επισκέψεων είναι: 13:00 – 13:30 & 18:30 – 19:00, καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Η είσοδος και η παραμονή παιδιών, κάτω των 12 ετών, δεν επιτρέπεται στους χώρους της Κλινικής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Βάσει των σχετικών διατάξεων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους εσωτερικούς χώρους της κλινικής.

Η γνώμη σας για τη φροντίδα που παρέχει η κλινική είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Η ανταπόκρισή σας στο ερωτηματολόγιο που θα σας δοθεί στο θάλαμο είναι ένας άμεσος τρόπος να εκφράσετε τις εντυπώσεις σας για την Κλινική και οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.