ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ (ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ)

Στο Ιατρικό Ψυχικού μπορείτε να πραγματοποιήσετε μικροβιολογικές εξετάσεις είτε με συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ είτε ως ιδιώτης.

Τμήματα Μικροβιολογικού

Τα Τμήματα που περιλαμβάνονται είναι τα εξής:

  • Μικροβιολογικό
  • Αιματολογικό
  • Βιοχημικό
  • Ορμονολογικό
  • Ανοσολογικό

Πρωτοποριακά Εργαστήρια

Στην πολύχρονη ιατρική ιστορία του το Ιατρικό Ψυχικού παρακολούθησε τις σύγχρονες εξελίξεις της ιατρικής και της τεχνολογίας.
Η ανάπτυξη αξιόλογων και πρωτοποριακών εργαστηρίων ήταν και είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Έχουν εισαχθεί και λειτουργούν με ενιαίο μηχανογραφικό δίκτυο σύγχρονοι Βιοχημικοί, Αιματολογικοί και Ανοσολογικοί αναλυτές.

Οι μέθοδοι που αναπτύσσονται στα Εργαστήρια του Ιατρικού Ψυχικού και οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται καλύπτουν ευρύτατο πεδίο, διευκολύνοντας το έργο των κλινικών τμημάτων, προσελκύοντας ταυτόχρονα σημαντικό αριθμό εξωτερικών ασθενών σε καθημερινή 24ωρη βάση.

Στελέχωση Μικροβιολογικού

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια του Ιατρικού Ψυχικού στελεχώνονται από άριστα καταρτισμένους Ιατρούς, Βιολόγους και Τεχνολόγους Ιατρικών Εργαστηρίων.
Όσον αφορά την εγκυρότητα των εξετάσεων, τα Εργαστήρια μας εφαρμόζουν τεχνικές εσωτερικών ποιοτικών ελέγχων και συμμετέχουν σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.
Η άμεση διεκπεραίωση των εξετάσεων είναι ένα ακόμη πλεονέκτημά μας.

Περιγραφή εξοπλισμού

* Αυτόματοι Βιοχημικοί αναλυτές
* Αυτόματοι Αιματολογικοί αναλυτές
* Αυτόματοι Ανοσολογικοί αναλυτές πήξης
* Αυτόματοι Αναλυτές ηλεκτρολυτών

Βασικές εξετάσεις

* Βιοχημικές Αιματολογικές Ορμόνες
* Καρκινικοί Δείκτες
* Αυτοάνοσα νοσήματα
* Ιολογικοί έλεγχοι
* Καλλιέργειες
* Εξετάσεις σπέρματος
* Προγεννητικός έλεγχος